به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ضیائی صبح یکشنبه در نشست خبری، با اشاره به استقبال چشمگیر دانشگاهیان از این همایش ملی، اظهار داشت: بالغ بر 415 مقاله علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف سلامت به این همایش ارسال شده است.
وی تعداد مقالات تایید شده از این تعداد را 150 مقاله عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد 32 مقاله به صورت سخنرانی و 118 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
ضیائی اضافه کرد: تعداد مقالات در حوزه پژوهش در سلامت خانواده و محیط 165 مورد، بیمارییهای غیرواگیر 89 مقاله، بیماری های عفونی و گرمسیری 42 مقاله، تحقیقات بنیادی در سلامت 24 مقاله، عدالت، مدیریت و اقتصاد سلامت 19 مقاله، گیاهان دارویی و طب مکمل 16، مراقبت های بالینی پرستاری و مامایی و آموزش علوم پزشکی در سلامت 26 مقاله بوده است.
وی با اشاره به وجود 800 نوع گیاه دارویی در استان بر اهمیت درمان با دارویی تاکید کرد و گفت: در این راستا از 16 مقاله رسیده در حوزه طب مکمل و داروهایی گیاهی هشت مقاله تایید شده که پنج مقاله به صورت سخنرانی و سه مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
ضیائی با اشاره به اینکه مقالات رسیده به دبیرخانه همایش از نظر محتوای علمی بسیار بالا بوده است، افزود: 60 درصد مقالات مربوط به خراسان جنوبی و 40 درصد از خارج استان دریافت شده است.
وی علت کم بودن مقالات خارج از استان را عدم وجود امکانات و تجهیزات مناسب و کمبود زیرساخت های گردشگری در استان برشمرد و بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده این همایش زمینه های معرفی توانمندی و ظرفیت های استان را فراهم کرده و موجب معرفی استان در سطح کشور خواهد شد.
ضیائی به برنامه های جانبی همایش ملی پژوهش در توسعه سلامت اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری سه کارگاه آموزشی تخصصی طی سه روز برگزاری همایش از مهمترین برنامه های جانبی این همایش است.
دبیرعلمی همایش ملی پژوهش در توسعه سلامت در پایان یادآور شد: این کارگاه ها شامل رفع مشکلات بیماران منزوی و پنهان کننده بیماری هایی از جمله ایدز، شناسایی علل بیماری های ویروسی از قبیل بیماری های خونی در استان و طب مکمل و داروهای گیاهی است.
نظر شما